”Paikka on mailille hyvä, kyllä siitä jotain pitäisi ottaa”, kertoo Antti Tupamäki Polarasta videolla

10.8.2019 - 16:02 | Antti Savolainen Uutiset Suomi

Polara ja Antti Tupamäki valmistautumassa päivän koitokseen Ylivieskassa. Kuva: Antti Savolainen

Ylivieskan Keskisessä ravataan kansainvälinen kutsukilpailu kylmäveriruunille lauantaina ja sununtaina. Parhaat kotimaiset voimat kohtaavat ruotsalais- ja norjalaisvieraat. Hallitseva ruunaruhtinas Polara herättää vieraissa kunnioitusta, eikä Antti Tupamäki lähde häviämään.

Antti Tupamäki luottaa Polaraan MT Ravinetin videohaastattelussa.

Lahden takaa tulleista vieraista Polar Northug voi olla kokonaiskisassa kovin. Skellefteåssa 12 hevosta valmentava Jens Eriksson arvioi, että hevonen on kunnossa, mutta lähtöpaikka 7 lauantain mailille on turhan ulkona.

”Tänään yritetään olla mahdollisimman kärkipäässä. Huomisen 2 600 metriä on meille parempi matka ja pitkän loppusuoran pitäisi suosia meitä.”

Polar Northug otti puoliltapäivin teräviä spurtteja tarhassa. Ohjastaja-valmentaja Jens Eriksson ennakoi ruunan mahdollisuuksien olevan huomisen 2 600 metrillä parempi kuin tänään maililla.

Valmentaja Jan Ove Olsen kertoi, että Olli Koivusen ajama Faks Nils on huippukunnossa. Tänään haetaan hyvää juoksu uloimmalta lähtöradalta ja huomenna toiveet ovat korkeammalla pidemmällä matkalla.

MT Ravinettiä julkaiseva Maaseudun Tulevaisuus on Ruunaruhtinas-kilpailun yhteistyökumppani.

 

 

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti