Pastore Bob aloitti tyylillä Jägersrossa

13.3.2019 - 20:38 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Tämä ei toistu lauantaina Vermossa. Johan Untersteiner ei pääse juhlimaan Finlandia-ajon voittoa tänä vuonna, koska hänen tulonsa Vermoon on peruuntumassa. Kuva: Anu Leppänen

Kari Lähdekorven omistama Finlandia-ajon voittaja viime vuodelta, Pastore Bob, aloitti uuden kauden keskiviikkoiltana vankalla tyylillä.

Kuusivuotiaaksi tullut Johan Untersteinerin valmennettava meni 2140 metriä sateisessa säässä Malmössä 13,9. Tehtävä 70000 kruunun ykköspalkinnon lähdössä, jossa oli poisjäännin jälkeen vain neljä osallistujaa, ei ollut maailman kovin. Tyyli jolla Elitloppet-finalisti homman hoiti, lupaa kuitenkin hyvää tulevaa kautta ajatellen. Se lupaa hyvää myös Seinäjoki Racen järjestäjille, sillä Untersteiner painotti Jägersron voittajahaastattelussa Pohjanmaan reissun kuuluvan ohjelmaan.

Pastore pääsi ykkösradaltaan automaattisesti keulaan, ja ensimmäinen kierros mentiin melkein hölkkävauhteja näille hevosille, 16:n päälle. Viimeiset 800 metriä 10:n pintaan ja viimeiset 400 09:ää todella rytmikkäällä menolla jättivät kuitenkin toisen Elitloppet-osallistujan Takethemin helposti taustalle, ja esitys herättää lupauksia uudesta menestyskaudesta Lähdekorvelle ja kumppaneille.

”Hevonen tuntuu oikein mukavalta”, Untersteinerkin totesi.

”Sarjat ovat muuttuneet vuodessa paljon, joten viime kevääseen ei voi suoraan verrata, mutta hevonenkin on kyllä vahvistunut. Talvi on mennyt tosi hyvin.”

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti