Pekka Korvella yllätyskortit Solvallassa

2.1.2019 - 11:17 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Pekka Korpi harmittelee: "Ei meillä ole nyt lisää tällaisia (Mascate Matcheja)." Kuva: Miika Lähdeniemi

Pekka Korpi ajaa Solvallassa illalla kahta T86-hevosta ja yhteensä kolmella valmennettavallaan kilpaa. T86-pelin hevosensa ovat lähellä pärjätä.

Korpi valmentaa Ruotsin puolella 15 hevosen tallia, Suomessahan valmennuksessa on 35 lisää.

”Tai poikani Janne Korpi tästä Ruotsin tallista on viime kuukaudet ollut vastuussa”, Pekka huomauttaa.

”Hän on nyt lomalla ja minä olen täällä tuuraamassa. Word For Word (T86-8) noista varmaan paras sauma on, mutta se on aika hankala hevonen treenata, kun se vaivaantuu niin helposti. Viime viikot ovat olleet haastavia täällä Ruotsissakin treenikelien puolesta, mutta jos tamma on viime starttien tasolla, sen pitäisi pärjätä. Se avaa ihan ok, mutta tuskin keulaan. Selästä se meneekin ehkä paremmin, koska se saattaa alkaa painaa liikaa ilman selkää. Viime starttien loput ovat olleet vahvoja. En tunne täysin vastusta, mutta luulen, että voimme riittää Word For Wordin viime starttien tasolla.”

Qvidja’s First (T86-6) on kanssa mennyt koko ajan vähän eteenpäin ja oli myös hyvä viime kisassa. Se on juossut aika kovissa porukoissa. En tiedä onko tämä lähtö ihan yhtä kova, kuin joskus aiemmin. Ykkösrata on hyvä ja ori lähtee mukavasti olematta raketti. Ori on sitkeä ja rehti menemään, ja en pidä mahdottomana, että silläkin vähän pärjäisi tänään.”

Queen Adelekin (Lähtö 2, T5-1) on mennyt oikeaan suuntaan viime aikoina, mutta en odota nyt ainakaan voittoa. Se on iso hevonen, jolla kroppa on kestänyt valmistua. Tamma pystyy parantamaan ennätystään ja ei sen nyt mitenkään jalkoihin tarvitse jäädä, mutta ihan kärkisija olisi siis yllätys.”

Pääset illan T86-kohteisiin tästä.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti