Peter Ingves keräsi voimia – yllättää 75:ssä?

5.4.2019 - 14:22 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Peter Ingves piti kuukauden lomaa ohjastuksista. Kuva: Ville Toivonen

Peter Ingves piti lomaa ajotehtävistä kuukauden. Nyt hän on Jägersron V75-kierroksella entistä ehompana, ja arvioi voivansa yllättää.

Käytännöllisesti katsoen koko maaliskuussa Peter Ingvestä ei nähty kilparadoilla. Ingveshän on todella suosittu lainakuski Etelä-Ruotsissa. Kristiinankaupunkilainen on vaikuttanut viime vuosikymmenet Halmstadissa.

”Olin vain niin väsynyt, latasin pattereita”, Ingves kertoo.

”En ollut sairauslomalla, vaan hiittasin ja kengittelin hevosia Peter Untersteinerillä kuten ennenkin. Nyt on taas kivempi käydä raveissa, ja lauantai Jägersrossa on sitäpaitsi aika kiinnostava, sekä omalta osaltani, että urheilun kannalta. Kultadivisioonassa (T75-3) Racing Mange voitti rata-arvonnan ja Halmstadin hevosista Day Or Night In voi yllättää, se oli kuulemma tosi hyvä hiitillä viime viikolla. Koko lähtö on mahtava.”

 ”Omistani olen aika varovainen odotuksissani Olle Rolsin (T75-7) kanssa. Se menee hyvin koko ajan, mutta jotain silti minusta vähän puuttuu. Se nousi sarjoissaan hirmunopeasti. Siksi ruuna ei pääse yhtä kovaa kuin tämän sarjan hevoset, ja juoksuista tulee vaikeita. Melkein enemmän odotan Pastor Powerilta (T75-6). Paikka on hyvä ja hevonen tosi kyvykäs, tosin vähän arvaamaton otteiltaan. Luulen että yllätän sillä! Loputkin ajokit (neljä) ovat mielenkiintoisia, eikä niiden yllätykset ole mahdottomia, mutta en tiedä noista hevosista vielä paljoakaan.”

Pääset tästä lauantain Jägersron 75-lähtölistoihin.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti