Power Parkin raviradalle haetaan Kuninkuusraveja

22.6.2019 - 15:00 | Ravinetti Uutiset Suomi

Juliette Lax seppelöitiin perjantaina Nordic Queeniksi Power Parkin raveissa. Tulevaisuudessa radalla voidaan loimittaa myös ravikuningattaria ja -kuninkaita, sillä rata hakee kuninkuusraveja järjestettäväksi. Kuva: Elina Paavola

Härmän Ravirata Oy, Kaustisen seudun raviseura ry ja Lillbacka Powerco Oy hakevat yhteishakemuksella kuninkuusraveja Härmässä sijaitsevalle PowerParkin raviradalle seuraavalla hakukierroksella, kerrotaan raviradan tiedotteessa.

”Päätimme yhdistää voimamme, jolloin meillä on suurtapahtuman järjestämistä varten joka sektorille vahvaa osaamista ja varmasti riittävästi väkeä. Hakemuksemme tulee koskemaan jokaista kolmea vuotta, jotka seuraavassa haussa ovat tarjolla”, Lillbacka Powerco Oy:n toimitusjohtaja Pekka Lillbacka sanoo.

PowerParkin raviradalla järjestetään tänä juhannuksena neljättä kertaa raviurheilun kansainvälinen suurtapahtuma Nordic King. Suomen modernein ravirata on kerännyt suurta kiitosta sekä osallistujilta että yleisöltä.

”Kehitämme rata-aluetta jatkossakin entistä paremmaksi niin kilpailijoille kuin yleisöllekin. Mielestämme PowerPark on erittäin sopiva paikka ja yhteistyökuviomme toimiva kuninkuusravien järjestämiselle”, Lillbacka toteaa.

Kuluvana vuonna rata-alueelle on noussut uusi tasokas yleisöravintola Kurvikievari terasseineen ja radalle on asennettu kiinteä äänentoisto sekä valopylväät.

Kuninkuusravihakemukset käsittelee Suomen Hippos ry:n hallitus ja päätöksen järjestäjistä tekee Hippoksen valtuuskunta ensi syksyn aikana.

Tänä vuonna Kuninkuusravit järjestetään Lahdessa, ensi vuonna Seinäjoella ja vuonna 2021 Forssassa. 

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti