Ravilähetykset jatkuvat kanavalla 26

10.9.2019 - 15:02 | Antti Savolainen Uutiset Suomi

Ylivieskan Ruunaruhtinas -ravit 10.-11.8.2019

Lauantain ravilähetyksiä voi katsella antenniverkon kanavalla 26. Kuva: Elina Paavola

Antenniverkon kanavalla 26 nähdään jatkossakin lauantaisin ravilähetyksiä. Ravilähetykset katsojille tarjoavat MT Ravinettiäkin julkaiseva Maaseudun Tulevaisuus ja Hevosurheilu-lehti. Tällä tietoa lähetyksiä näytetään vuoden loppuun asti.

Raviurheilun keskusjärjestön Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen sanoo, että kanavapaikka 26 on osoittautunut merkittäväksi väyläksi raviurheilun seuraamiseen.

”Olemme todella iloisia ja innoissamme siitä, että nyt myös uuden pääsarjan Kavioliigan osakilpailut esitetään antenniverkon kanavalla 26”, Mäkinen sanoo Hippoksen tiedotteessa.

”Myös ensimmäinen Kavioliiga Grand Prix 16. marraskuuta esitetään kanavalla 26. Lisäksi Grand Prix -lähdöt nähdään Yleltä, kun Kavionjälkiä-ohjelma saa jatkoa. Nämä ovat erittäin merkittäviä asioita lajin tunnettuuden ja suosion kasvattamisen kannalta, minkä eteen teemme keskusjärjestössä lujasti töitä”, hän jatkaa.

Antenniverkon kanavapaikalla 26 voit seurata jokaista Kavioliiga-osakilpailua sekä päivän muita ravilähtöjä lauantaisin pääsääntöisesti kello 15.15 alkaen. Kavioliiga Grand Prix -päivän lähetysajasta tiedotetaan erikseen.

Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät täältä

 

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti