Ravinetin 3×3 kovaa St Michel -lauantaille

19.7.2019 - 16:39 | Riku Niittynen Uutiset Suomi

Callela Ladyboss - alle kymppiä lauantaina uskoo J-P Rättyä?! Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Ravinetin kolmikko listasi kukin kolme kovaa St Michel -viikonlopun lauantairaveihin.

Kii Runsten

  1. Pomona II jahtaa A-ponien maailmanennätystä.  Kysymys kuuluu: onko muista kirittämään Pomonaa alle Golda Apachen ME:n 1.59,3a?  Avoin pienmestaruus JO kello 13:30.
  2. Hevillä paransi kuun alussa volttiennätystään. Juoksuradalta on kaikki edellytykset samaan myös maililla tutun miehen istuessa kyydissä.
  3. Her Royal Highness on löytänyt viime starteissaan vahvan vireen. Sisutamma pistää Suur-Hollolaan osallistuneet herraseuralaisensa koville.

Jari-Pekka Rättyä

  1. Ranch Newman on noussut hurjaan monte-iskuun, ja asetelmat petaavat nyt Suomen mestaruuden. Eikä Jenni Kaija näitä paikkoja missaa…
  2.  Callela Ladyboss meni jo vuosi sitten St Michel Tammatähdessä 12-paikalta 10,2. Nyt paukkuu 1.10 kirkkasti rikki!
  3.  Tähen Toivomus ei ole kahteen starttiin voittanut, mutta vika ei ole ollut hevosessa. Nyt auton takaa kakkosradalta on tarjolla vain voittavia taktiikoita.

Riku Niittynen

  1. A day at the races. Voi kun työmies pääsisi itsekin jonain päivänä filtille siemailemaan kuplajuomaa ja nauttimaan upeista hevosista, lomatunnelmaisista ihmisistä ja päivänpaisteesta. St Michel -viikonloppu olisi paras paikka siihen.
  2. Spade Ace Frido – ensimmäistä kertaa jenkkikärryt, Olli Koivunen niihin sopivasti kyydissä ja pitkästä aikaa ilman kenkiä, voi saada laiskaan ruunaan eloa. Takana Suur-Hollolan kovat lähdöt, nyt taas omassa sarjassa.
  3. Rhapsody Point – nopea avaaja nyt eturivistä. Viimeksi kiimassa neljännestä sisältä tasapaksu, nyt eri sävelet, vaikka vastassa enemmän tienanneita. Kannattaa muutenkin varoa viikonloppuna Pia Huusarin valmennettavia, ne ovat nyt iskussa!
Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti