Ruotsalaisvieras Backegubben 5-vuotislähdön voittoon – katso Tapio Perttusen kommentit Vixelistä videolta

21.6.2019 - 17:04 | Antti Savolainen Uutiset Suomi

Backegubben ja Björn Karlsson voittivat 5-vuotislähdön Power Parkissa. Toiseksi kirii ulkoa Vixeli ja välissä kolmanneksi sijoittuu Sippimies. Kuva: Elina Paavola

Björn Karlsson suitsi Power Parkin ravien 5-vuotislähdön voiton Backegubbenilla. Ori vetäisi mailin ryhmän johtopaikalta kilometriaikaan 23,3. Ykköspalkinto oli 5 000 euroa.

Backegubben on nopea hevonen ja luotin siihen. Oikeastaan ainut kysymysmerkki oli, että hevonen on nyt ensimmäistä kertaa pitkässä reissussa, mutta kaikki on mennyt hyvin”, Karlsson totesi.

Backegubben on voittanut 24 startistaan 11 ja kerännyt lähes 50 000 euron voittosumman. Bork Odinin ja Norm Toran poika on Karlssonin perheen hevonen ja kotikasvatti.

11 hevosta Molidenissa noin Vaasan korkeudella valmentava Karlsson oli reissussa perheen voimin ja oli tyytyväinen matkan kulkun. Huomenna on vuorossa varsinainen pääkoitos, kun Nordic Kingissä voittoa tavoittelee tallin Tangen Haap. Elitkampen-voittajalla on varsin synkkä lähtörata 12.

”Hevonen on nopea ja kunnossa, mutta lähtöpaikka hankaloittaa paljon”, Karlsson tiivisti.

 

Tapio Perttunen kiritti Vixelin komeaan loppuvetoon, joka kantoi toiseksi kilometriajalla 23,4. Kolmas oli johtavan rinnalla juossut Sipppimies 23,4. Tapio Perttunen oli tyytyväinen hevoseensa. Vixelin jatkosuunitelmia voi katsoa oheiselta videolta.

 

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti