Suomen Könec kolmas Vincennesissä

15.10.2019 - 20:18 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Team Finland (KPedu Kaustinen) Laura Miettinen, Matti Rehula ja Ayse Könec tutustumassa Grosboisin valmennuskeskukseen. Taustalla näkyvä linna oli aikanaa Napoleonin armeijan kenraalin "metsästysmaja". Kuva: Sirpa Puusaari

Eurooppalaisten ravikoulujen ottelusta, Vincennesin illan ravien neloslähdössä, tuli ruotsalaismenestys. Ayse Könec oli paras Suomen edustaja kolmossijallaan. Katso lähtö uusiksi videolta ja suomalaisten haastattelu kisan jälkeen.

Ruotsin Stian Stoum oli ykkönen maalissa kakkossuosikki Benuro d’Auvillierin rattailla, ja voitto tuotti ruunan omistajalle 19000 euron ykkösrahat kilometriajalla 14,0/2100 metriä. Ranskan Lucas Cueff ajoi suosikki Boris De Karalla kakkoseksi ja Suomen Ayse Könec yllättäjä Belicio Wildillä kolmanneksi. Suomalainen mutta Ruotsin Wångenin joukkueessa ohjastanut Tamara Skutnabb täydensi pohjoismaista menestystä nelossijallaan.

Tästä pääset Vincennesin eurooppalaisten ravikoulujen lähdön videouusintaan.

Tässä linkki tuloksiin.

Alla Suomen joukkueen haastattelu, kun kisa oli ohi tiistai-iltana Pariisissa. Kuvassa Matti Rehula, Ayse Könec ja Laura Miettinen, sekä haastattelijana KPedun Kaustisen toimipaikkapäällikkö Sirpa Puusaari.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti