Tapio Mäki-Tulokkaan tallin ässä Chief Orlando aloittaa Teivosta

15.3.2019 - 10:22 | Riku Niittynen Uutiset Suomi

Tapio Mäki-Tulokas uskoo valmentamansa Chief Orlandon mahdollisuuksiin Finlandia-ajossakin. Kuvat: Anu Leppänen

Huippuhevosten lähdöissä eletään mielenkiintoisia aikoja. Moni avoimen tason tähti aloittaa lähiaikoina. Lauantaina yksi niistä on Chief Orlando.

Teivon avoin kisa lauantain T75:ssä on muutenkin mahtava kisa. Myös Top Of The WorldEdward AleFire To The Rain, Lexus DreamGrant Boko ja Next Direction aloittavat kautensa siitä – vuoden paras ravilähtö toistaiseksi Suomessa?

Tapio Mäki-Tulokkaan tallissa Forssan lähellä on kova arsenaali ylimpien sarjojen hevosia tälle kaudelle. Onhan T.Rex 10, 5 jo voittanut tänäkin vuonna ja lisäksi tallin hevosista ainakin uusilla tulokkailla Shotproofilla 10,0 ja Brooklyn Hillillä 10,0 sekä vanhoilla tutuilla Madridilla 10,8 ja Suomessa syntyneillä Star Martinilla 10,9 sekä William Birdlandilla 11,9ake on kapasiteettia ylös asti tai ainakin lähelle.

”Jännät ajat ovat käsillä”, Mäki-Tulokas myöntää.

”Toivottavasti Teivossa on lauantaina hyvä rataolosuhde. Ei tässä vielä mitenkään hampaat irvessä mennä, mutta Chief Orlando on treenannut hyvin ja vaikuttaa valmiilta. Tässä mennään perusvarustuksella eli varmaankin hokkikengässä. Luultavasti ei ajeta mitenkään heti kuolemanpaikalle, kun on kauden avauksesta kyse, mutta muuten kyllä ajetaan ihan voitostakin, jos sauma tulee. Tähtäin on edessäpäin, mutta jos alkukauden kotimaisiin suurkisoihin Seinäjoki Raceen ja Finlandia-ajoon mietitään tallistani hevosia, kyllä ne todennäköisesti löytyvät kaksikosta Chief Orlando ja T.Rex. Eli jossain vaiheessa pian pitää menon alkaa näyttää sitten siltäkin.”

Pääset tästä Teivon T75-lähtölistoihin.

Menestysvalmentaja Tapio Mäki-Tulokkaan tallista löytyy huippuhevosia laajalta rintamalta.
Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti