Tuomo Ojanperä Hippoksen hallitukseen

24.5.2018 - 15:46 | Ville Toivonen Uutiset Suomi

Tuomo Ojanperä on Hippoksen hallituksen uusin jäsen. Kuva: Ville Toivonen

Ravivalmentajien yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Ojanperä äänestettiin Suomen Hippoksen hallitukseen.

Hippoksen hallitusta täydennettiin yhden jäsenen verran, kun Kari Lähdekorpi erosi hallituksesta tunnistusskandaalin yhteydessä. Lähdekorvella ei ollut sinänsä tekemistä asian kanssa, vaan hän jätti eronpyyntönsä tukena eronnutta puheenjohtaja Antti Lehtisaloa kohtaan. Jos Kari Eriksson olisi valittu Hippoksen puheenjohtajaksi, hallitusta olisi täydennetty kahdella jäsenellä.

Valtuuskunnan kokouksessa tilanne oli erikoinen, sillä Lähdekorven jättämälle paikalla ehdolla olivat Tuomo Ojanperä, Juha LyytinenKai Pajala – ja Kari Lähdekorpi. Heistä Ojanperä ja Lähdekorpi saivat ensimmäisellä kierroksella eniten ääniä, ja uusintakierros pidettiin heidän kahden välillään.

Ratkaisevalla kierroksella Ojanperä sai 22 ääntä Lähdekorven 19 ääntä vastaan ja nousi hallitukseen Lähdekorven alkuperäisen hallitusjakson loppukaudeksi.

Tuomo Ojanperä, 54, on vuosia toiminut Suomen Ravivalmentajat ry:n puheenjohtajana. Porissa ratavalmentajana toimiva Ojanperä on toisen polven raviammattilainen, sillä hänen isänsä Ahti Ojanperä oli ensimmäisen aallon ammattivalmentajia Suomessa.

 

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti