Turpakäräjät: Millaista toimitusjohtajaa Vermo hakee?

6.12.2018 - 17:16 | Ravinetti Uutiset

Turpakäräjillä keskustellaan tällä viikolla mm. Vermosta ja hevosenomistajien asioista Juha Lyytisen ja Markku J. Jääskeläisen kanssa. Kuvaus Anu Leppänen

Keskustelemassa Vermosta, hevosenomistamisesta ja peliuudistuksista ovat Vermon hallituksen puheenjohtaja Juha Lyytinen ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton puheenjohtaja Markku J. Jääskeläinen.

Jääskeläinen on lisäksi mm. Hippoksen hallituksen jäsen. Millaisia haasteita Hippoksella ja hevosenomistajaliitolla on edessään? Mistä löytyvät uudet hevosenomistajat? Muun muassa näitä teemoja sivutaan keskustelussa.

Juha Lyytinen kertoo, kuinka paljon kiinnostusta on ollut Vermon toimitusjohtajan ja kilpailupäällikön pestejä kohtaan. Mitä ominaisuuksia toimitusjohtajalta vaaditaan ja mitä tuore tutkimus paljasti Vermon brändistä? Entä millaisena puheenjohtaja näkee Vermon roolin suhteessa muihin ratoihin?

Katso viikon Turpakäräjät tästä:

Jaa artikkeli:

Uutiset

Yksi kommentti aiheesta “Turpakäräjät: Millaista toimitusjohtajaa Vermo hakee?

  1. Mistäs narusta sitä poliitikko vetää ennen vaaleja, että voitto tulisi?
    Sauli Niinistö lanseerasi kokoomuksen valikamppanjan vuosia sitten näin: ”Vastakkainasettelun aika on ohi,” ja loi kokoomuksesta työväinpuoluetta. Nosti Valtionvarainministerinä ”sarisairaanhoitajien” palkkoja niin paljon, että koko Suomen kilpailukyky romahti.
    Markku J. Jääskeläinen astui kaupunki-sossukaapista lähiratojen/maakuntien ratojen puolelle, sillä ympäri Suomea on paljon ratoja, ja siis äänestäjiä. Myös tuli mainittua, että Vasenmistoliitto vetää Eduskunnan Hevosenystäväin seuraa.
    Puoluekannaltaan Jääskeläinen on sosialidemokraatti. Politiikassa Jääskeläinen on toiminut tasavallan presidentti Tarja Halosen presidentinvaalikampanjan päällikkönä vuosien 2000 ja 2006 vaaleissa.

Jätä kommentti