Turpakäräjien vierailla 18 hevosta startissa Elitloppet-viikonloppuna

24.5.2018 - 14:25 | Miika Lähdeniemi Uutiset

Turpakäräjillä käydään syväluotaava Elitloppet-keskustelu Anu Niskasen, Olli Koivusen ja Mika Matturin kanssa. Kuva: Anu Leppänen

Turpakäräjillä suunnataan luonnollisesti katseet tulevaan Elitloppet-viikonloppuun. Vieraista löytyy niin ohjastajan, hoitajan kuin omistajankin näkökulmaa vuoden kenties odotetuimpaan raviviikonloppuun.

Italiassa Alessandro Gocciadoron tallilla työskentelevä Anu Niskanen on viettänyt reilun kuukauden Suomessa. Seinäjoki Racen ja Finlandia-ajon kakkosen Peace Of Mindin lisäksi Finlandian jälkeen Suomeen jäi neljä muuta italialaishevosta. Gocciadoron tallista kilpailee Elitloppet-viikonlopun aikana peräti kymmenen hevosta.

Olli Koivusella on viikonlopun aikana kuusi ajotehtävää, joista etenkin perjantain lounasraveissa on hyviä menestyssaumoja. Turpakäräjien kolmannella vieraalla Mika Matturilla puolestaan riittää jännitettävää omistajan roolissa, sillä hänen kimppahevosistaan Bret Boko lähtee Sweden Cupiin ja Callela Lisbeth tammojen nelivuotiseliittiin.

Mitkä ovat Gocciadoron tallin parhaat voittosaumat Solvallassa? Mitä osaomistaja odottaa Bret Bokolta? Entä mikä on Olli Koivusen nimipetsi sunnuntain kolmivuotislähtöön? Tämä ja paljon muuta Elitloppet-viikon Turpakäräjillä!

Jaa artikkeli:

Uutiset

Jätä kommentti