Widell yllättää etuajassa

21.12.2018 - 12:34 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Oikean joulupukin edustaja maassa, joka yrittää omia pukin, saunan ja jääkiekonkin omakseen, Ruotsissa, Kaj Widell, ohjastaa ahkeraan joulun tienoillakin. Parhaat saumat menestyä ovat tänään perjantaina ja joulupäivänä Uumajassa.

Jouluagentin mielestä lauantain Mantorpin jackpot-75-raveissa hän yllättäisi itsensäkin, jos menestyisi. Sen sijaan perjantai-iltapäivän T65-raveissa Rommessa sekä joulupäivän Uumajan 75:ssä on hyvä mahdollisuus pärjätä.

”Mantorpin Isla De Pinoskaan (T75-1) ei ole huono ollenkaan”, Widell huomauttaa.

”Se laukkasi kyllä voiton viimeisellä takasuoralla viimeksi kun ajoin sitä. Se on nopea, joten paikka sopii, ja viime startitkin ovat olleet hyviä, joten ei sen ihan yksiprosenttinen kuulu olla, mutta kyllähän nyt on kovia vastassa eli tarvitaan tuuria ja hyvä päivä.”

Rommessa perjantaina lienee luvassa siis menestystä.

Alvena Warriorin (T65-6) pitäisi olla lähellä. Etukengät ovat pieni miinus, mutta niin ne ovat monelle. Kova rata olisi taas plussaa, ja sellainen on vissiin luvassa. Se on loistovireessä. Crosby (T65-5) on nyt arvoitus ja Unique Gel (T65-1) ihan kärjessä myös, kun se avaa lujaa, mutta siinä on pari hyvää hevosta, Kurt Cobain ja Horatio Fortuna. En lupaa, että se välttämättä voittaa niitä.”

Uumajassa on neljä 75-hevosta.

”Ne ovat vähän oudompia kaikki, mutta mitä olen lukenut ja kuullut, niin kaikilla pitäisi olla vähän menestyssaumaa kuitenkin, joten oikein mielenkiintoista! Hyvää joulua kaikille tutuille, sisarilleni Espooseen ja ennen kaikkea Ravinetin lukijoille. On ollut kiva kommentoida vuonna 2018 Ruotsin raveja suomalaisille minun silmin katsottuna. Palataan asiaan!”

Katso perjantain Rommen T65-lähtölistat tästä.

Tästä pääset lauantain Mantorpin T75:een (jackpot).

Uumajan joulupäivän T75 löytyy puolestaan tästä.

Jaa artikkeli:

Uutiset Ulkomaat

Jätä kommentti