Ylimääräinen T65-kierros Killerillä – raviliigavarsat lämmittelylähdöissä

20.5.2019 - 13:55 | Jari-Pekka Rättyä Uutiset Suomi

Jouni Hillbom huusi tamma Tingalingin Mikkelin Jukureiden raviliigajoukkueelle Ypäjän varsahuutokaupasta. Kuva: Anu Leppänen

Mikkelin Jukurien Tingaling ja Tampereen Ilveksen Rehab juoksevat tänään maanantaina Kasvattajakruunun alkuerissä Jyväskylässä.

Tingaling avasi kautensa Kaustisen Nuorten Sarjassa reilu kuukausi sitten kakkossijalla.

”Sillä oli hokit takana, ja se hidasti vähän menoa. Muuten hevonen oli kyllä Santunkin (Raitala) mielestä ihan hyvä”, valmentaja Jouni Hillbom kehaisee.

”Se parantaa pikkuhiljaa ja menee minusta kuukauden sisällä täyden matkan 15:ttä. Ja niin pitääkin, jos meinataan lähteä E3-karsintoihin. Sitä mietitään, kun ajetaan ensin tämä startti ja viikon päästä toinen.”

Tänään Hillbom rankkaa Tingalingin kolmos-nelossuosikiksi.

”Ihan kovimmat tammat Edwina Orden ja Mascate Match ei ole vastassa, ja se helpottaa tehtävää. Tingaling ei häpeä näissä lähdöissä yhtään, mutta lähtöpaikka olisi saanut olla vähän sisempänä”, hän pohtii.

”Silloin olisi voitu kokeilla ajaa keulasta. Tältä paikalta ei kannata ehkä yrittää, mutta toivotaan että kärki pitää vauhtia. Se auttaisi meitä.”

Killerin ravit starttaavat tänään kello 18. Tingaling juoksee 4. lähdössä kello 19.15 ja Rehab 2. lähdössä 18.30. T65-peli pelataan lähtöihin 5-10, ja peliaika päättyy nboin 19.35.

 

Jaa artikkeli:

Uutiset Suomi

Jätä kommentti