Korpi: ”Mascate Match yksi suurimmista lahjakkuuksista”

17.8.2019 - 20:45 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Mascate Match ja Pekka Korpi jatkoivat Ruotsin valloitustaan lauantain Örebron lyhyen E3:n tammojen finaalissa suvereenilla tyylillä.

Mascate Match on valmis uuteen E3-valloitukseen

15.8.2019 - 13:58 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Lauantaina Ruotsissa ajetaan uudet miljonan kruunun lähdöt, lyhyet E3:t tammoille ja oriille sekä ruunille. Pekka Korven ja Raviliiga HIFK:n Mascate Match on suosikki voittamaan tammojen kisan.

Ecurie D. rikkoi Hotshot Lucan ME:n – ei suomalaismenestystä Solvallassa

15.8.2019 - 11:44 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Keskiviikkoilta tarjosi upeaa sporttia Solvallan raveissa. Helmiä oli monta, mutta suurin merkintä aikakirjoihin jäi Big Noon -pokalenissa, jossa tappioton kolmevuotias Ecurie D. meni ME:n. Voit katsoa ravit ATG:n arkistosta, linkki ohessa.

Kallasvuolle uusi varsa huippusisarussarjasta Ruotsin huutokaupassa

13.8.2019 - 21:56 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Tiistai-iltana Wenngarnin kartanossa Tukholman lähellä käytiin laatuvarsojen huutokauppa, ja Stall Macapellin Olli-Pekka Kallasvuo osti huippuhevosilleen seuraajan.

Cleangame ja Vitruvio taipuivat – voitto silti Bazirélle

13.8.2019 - 19:16 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Enghienin radalla Pariisissa ajettiin tiistaina kova lähtö, jossa Jean-Michel Bazirén tallin uusi superruuna Cleangame kohtasi muun muassa Alessandro Gocciodoron verrattoman lupauksen Vitruvion.

Ollin oppivuodet jatkuvat – huonoilta paikoilta miljoonakisoihin

13.8.2019 - 14:06 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Olli Koivunen on sekä tehnyt mahtavan nousun ohjastajaeliittiin, että ehtinyt myös kokea kovia tänä vuonna. Keskiviikkona hän ajaa kahdessa jättipalkintoisessa lähdössä Solvallassa.

Elian Web palasi voittokantaan

11.8.2019 - 19:59 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Ruotsissa ajettiin sunnuntainakin T75-kierros, ja Katja Melkon valmentama Elian Web oli keulasta kierroksen päättäneen avoimen lähdön ykkönen.

Propulsionille voitto, faneille toivoa jatkosta

10.8.2019 - 23:19 | Jari-Pekka Rättyä Uutiset Ulkomaat

Åby Stora Prisissä uutinen ei ollut Propulsionin voitto vaan valmentaja Daniel Redénin lausunto, että oriin ura saattaa jatkua vielä ensi kaudenkin.

Janne Korvella mukava viikko Ruotsissa ja USA:ssa

9.8.2019 - 9:20 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Janne Korpi on lumilautailu-uransa jälkeen suunnannut pikkuhiljaa raviuralle, ja menestystäkin tulee: tällä viikolla sekä kotiradalta Solvallasta että rapakon takaa.

Ensi viikolla suomalaiskuhinaa Solvallan huippulähdöissä

8.8.2019 - 16:10 | Riku Niittynen Uutiset Ulkomaat

Ensi keskiviikon Solvallan raveissa maanosan parhaat viisivuotiaat kohtaavat Jubileumspokalenissa sekä parhaat tammat Euroopoan mestaruudessa. Lähdöistä ei todellakaan puutu suomalaismielenkiintoa.