Vermon T76-ravien kuvagalleria

11.11.2017 - 20:35 | Anu Leppänen Artikkelit

Kuvat Anu Leppänen, kuvatekstit Riku Niittynen

Lähtö 1 Mas Bella / Ari Moilanen

MAS Bella spurttasi kärkiin Ari Moilasen kannustamana. Moilanen oli kuralauantain menestyjiä kolmella tolpallaan. Markku Nieminen valmentaa tammaa.

Lähtö 2 Tementikko / Arto Hammar

Valmentaja Mikko Rivinoja tunnetaan muun muassa derbyvoittaja Express Typen taustalta. Tässä lauantain voittaja Tementikko, jolla Arto Hammar oli kuin olikin ykkösenä maalissa, kun Hetviina laukkasi edeltä loppumetreillä.

Tementikko ja Hammar hoitavat homman, kun Hetviina ulkopuolella kadotti ravin ollessaan jo ohi. Päivä ei ollut Hetviinan ohjastajan Seppo Markkulan.

Lähtö 3 Free Me / Pekka Korpi

Free Me ei päästänyt ulkoa kirivää Meritiä ja rinnalla tsemppaavaa BWT Burnin Aliviea missään vaiheessa matsiin. Pekka Korven valmennettava ja Jokikunnan tilan lupaus on selättänyt epäonnensa ja palannut suurkilpailuvoittajaksi.

Lähtö 4 Virin Vihtori / Ari Moilanen

Miika Tenhusen valmentama Virin Vihtori oli väkivahva Ari Moilasen kierrättäessä sitä kohti kärkeä Haastaja- vs. Nousijadivisioonassa.

Lähtö 5 Toto76-1 Luxorious Lord / Tamara Skutnabb

Carleman ja Emma Väre kirivät lujaa, mutta Luxorious Lord ei ollut kiinnisaatavissa Salamakypärissä lauantaina, varsinkaan Carlemanin lähtölaukan jälkeen. Ruotsissa opiskeleva Tamara Skutnabb, 19, ajoi ohjeiden mukaisesti ”kuin varastetulla mopolla” kohti keulaa ja hallitsi.

Me ollaan sankareita kaikki, kun oikein silmiin katsotaan! Tämän vuoden iloinen ja edustava Salamakypärä-jengi vuoden kisan maalissa.

Lähtö 6 Toto76-2 Valnes Gary / Mika Forss

Voi Andree! Seppo Markkulan toinen todellinen harmin paikka lauantailta: Andree purjehti keulasta kohti voittoa, mutta se oli yksi monista lauantain vaativien olojen laukkaajista, ja voiton veikin ulkoa kirivä Valnes Gary, rattaillaan Mika Forss. Armas Palmroos on voittajan valmentaja.

Lähtö 7 Toto76-3 Twist Of Fate / Pekka Korpi

Kuten Pekka Korven toinenkin nuori sankari Free Me, kolmevuotias Twist Of Fatekin kiri suurkilpailuvoittajaksi keulasta lauantaina. Se otti nimiinsä Kolmevuotispokaalin.

Lähtö 8  Toto76-4 Köppinen / Ari Moilanen

Tulee taivaalta sitten ”ämmiä tai äkeitä”, Köppinen on kingi. ”Olosuhde oli vaativa, ja takasuoralla oli hetki, jossa Köpäkin oli kompuroida väkisin laukalle. Ori on 14, mutta iloinen kuin nuori varsa”, myhäili ohjissa normaalitapaan ollut Ari Moilanen. Jyrki Korhosen ilme alla kertoo kaiken siitä, millaista on voittaminen. Keli ei haittaa.

Lähtö 9 Toto76-5 Ranch Pop Up

Hannu Isotalon valmentama Ranch Pop Up ja Iikka Nurmonen eivät jääneet sisäradaltaan odottelemaan kavereita Vermossa.

Lähtö 10 Toto76-6 Guido Di Quattro / Antti Teivainen

Kuran seasta näkyy – hymy. Antti Teivainen pääsi kehään Markku Niemisen tallin toisen voittajan Guido Di Quattron kanssa.

Lähtö 11 Toto76-7 Tir Du Caux / Iikka Nurmonen

Nurmonen again! Tir De Caux ja juhlaväkeä omistajaporukasta ja Vermon johdosta.

Vermon PoniChampion Golda Meaning / Mea Kerkelä

Mea Kerkelä sai tuulettaa ylivoimaisen Golda Meaningin kärryillä.
Voittajaseremonioissa iloitsemassa myös Salla Koukkari.

Vermon Poni GrandPrix Pearl / Pinja Iltanen

Pienestä haparoinnistaan huolimatta Pinja Iltasen Pearl puristi varmaan voittoon reippaalta takamatkalta. Ekstrands Bärgarn piipahti laukalla ennen maalia, mutta selvitti kakkoseksi.
Jaa artikkeli:

Artikkelit