Heart Of Steel viitoittaa tien T86-jackpotiin?

7.11.2018 - 11:11 | Riku Niittynen Vihjeet Ulkomaat

Peter Untersteinerin menestystallista tulee keskiviikon T86-pelin pankki, Heart Of Steel. Kuva: Ville Toivonen

Ruotsin pottia pukkaa! T86 tarjoaa keskiviikon myöhäisillassa taas mahdollisuuden jackpotiin: täysosumat jakavat tänään 1,2 miljoonan euron verran voittoja.

Kierros alkaa selväpiirteisesti, kun Heart Of Steel on Åbyssä ajettavassa avauskohteessa todella lähellä jatkaa voittoisaa menoa. Ruuna meni viimeksi 75:ssä 10,4 pitkälti johtavan rinnalta, ja se on kykyihinsä nähden matalassa sarjassa, eikä takarivikään haittaa.

Molemmille ravipaikkakunnille, Tukholmaan ja Göteborgiin on luvattu melko lämmintä ja sateetonta, eli hyvissä olosuhteissa mennään. Ruotsin sääntöjen mukaan vielä tämän kuun ajan saa riisua kenkiä kilpailijoilta, eikä mikään estä sitä siis tänäänkään. Ja lauantainahan jatketaan syksyn isoimman potin kimpussa T75:ssä Eskilstunan radalla.

Heart Of Steel (T86-1) on siis melkoisen itsestäänselvä valinta, kun se pääsee rakettina avaavan Dokonjon vanavedessä hyvin alussa asemiinkin. Poisjääntikin on siis plussaa suosikille. Toisen pankin löytäminen onkin sitten taas jo isompi haaste. Pelin kiinni naaraamiseen tarvitaan rohkeita liikkeitä, ja laitetaankin illan paras idea Cesar F.C. (T86-2) toiseksi varmaksi. Ruuna voitti vastaavalta paikalta viime startin keulasta varmoin ottein, eikä tuolloin haastetta antanut Grose Photo ole huono hevonen sekään. Lisäksi Cesaria ohjastavalla Kaj Widellillä on mielenkiintoista lisätietoa viime startista.

Voit lukea Kaj Widellin kommentit keskiviikon ajokeista tästä linkistä aukeavan jutun lopusta.

Ravinetin T86-jackpotkierroksen porukkasysteemi:

9 Heart Of Steel (3,7)

1 Cesar F.C. (3,9)

11, 6, 3 (8,2)

3, 2, 1, 6, 9, 12 (4,8)

2, 3, 7, 5 (9,1)

7, 4, 11, 3, 1 (10,6)

5, 4, 7, 1, 2 (12,10)

3, 10 (5,12)

3600 riviä – 180 euroa.

Kolmoskohteen suosikilla Illuminatilla huomio kiinnittyy liikaa kahden viime startin kengättömyyteen, jos ja kun hevonen jatkaa samalla balanssilla. Se ei ole ollut NIIN paljoa parempi kuin kengillä, viimeksi juoksu meni vain melkolailla nappiin. Eturivin Aperfectdream on hevosena vähintään yhtä kyvykäs, kunhan se vain menisi ravia, ja Global Secrecy näytti viimeksi tosi vahvalta maalissakin, kun se sai aivan liian myöhään tilaa, eikä kunnolla silloinkaan.

Neloskohde on kierroksen vaikeimpia, mutta ei kannata unohtaa Pekka Korven valmentamaa Word For Wordiä, joka voi parantaa. Echo Gamble tuntuu suosikkina taas liikaa pelatulta, kun se ei kuitenkaan ole urallaan esittänyt vielä ihmeitä. Viimeksi juoksu meni nappiin.

Viitoskohteen Precious Lord on kierroksen kiinnostavimpia merkkejä. Ruuna sai liian myöhään tilaa johtavan takaa ja olisi matkan jatkuessa painunut todennäköisesti ykköseksi. Nytkin voi olla paikka johtavan takana tiedossa, kun Eclair Du Mont pitänee vauhtia, mutta Åbyssähän voi koittaa ohitusta lopussa vaikka open stretchin kautta. Precious Lord olisi pärjännyt kolme starttia sittenkin, mutta silloin se joutui karkean häiriön kohteeksi loppusuoran alussa. Tässä kannattaa huomioida, että takamatkalaisilla on 40 metriä, ei normaalit 20, pakkia!

Kuutoskohteen suosikki Gazza B.R. on myös liikaa painotettu epätoivoisessa pankkien metsästyksessä korean taulunsa johdattamana. Ori ei ole esittänyt vielä mitään maailmanluokkaa, ja esimerkiksi Bottnas Explosiven esitys samassa lähdössä viimeksi ei ollut ainakaan heikompi. Arctic Agentin ajo meni totaalisen pieleen viimeksi kovassa St. Legerissä, ja tuo keskeytykseen päättynyt juoksu kannattaa unohtaa. Myös tämä Pekka Korven valmennettava on yllätysvalmis.

Tammalähdössä (T86-7) mahdolliset jättiyllättäjät ovat saaneet hyvät paikat. Sekä Hot Chocolatella että Firstlady Michellellä on tuoretta näyttöä vahvasta vireestä, joskin kummankin viime juoksu oli vaisu. Tosin jälkimmäinen juoksi 75:ssä täysin toivottomissa asemissakin. Nyt se nopeana avaajana saa mainion paikan open stretch -baanalla.

Päätöskohteessa on kaksi vaihtoehtoista scenariota: joko Lass Revenue johtaa koko matkan, tai sitten parhaiten kirii Ontrack He’s Black. Lass Revenue on nopea avaaja ja nyt uran keveimpiin kuuluvassa tehtävässä, ja jos ruuna ei ala pöheltää keulassa, se vie tätä lähtöä maaliin asti. Jos matkavauhti kuitenkin menee kovaksi, Rikard N Skoglundin nyt rattailleen saava Ontrack He’s Black on viime startin perusteella herkässä kirivireessä. Se tuli loppua jopa hieman halukkaammin kuin edessään kirinyt Lexington Hall, joka on pärjännyt hiljattain 75:ssäkin ja olisi kova nimi tähän.

Ravinetin T86-jackpotkierroksen ideasysteemi:

9 Heart Of Steel (3,7)

1 Cesar F.C. (3,9)

6 Aperfectdream (11,3)

3, 2, 1, 6, 9, 12 (4,8)

2 Precious Lord (3,7)

7, 4, 11, 3, 1 (10,6)

5, 4, 7, 1, 2 (12,10)

3, 10 (5,12)

300 riviä – 15 euroa.

Päivän Duossa paras idea on Lass Revenue (Xpress, lähtö 8, Päivän Duo-2). Ruuna on liki johtaa koko matkan tai jos se alkaa intoilla liikaa, voi keulan antaa vaikka Ginotonicille ja koittaa ohi lopussa, jos tilaa tulee. Myös kertoimet ovat, ainakin alustavasti, kohdillaan.

Ravinetin vihje Päivän Duoon:

Kohde 1: 5, 4, 7, 1, 2

Kohde 2: 3 Lass Revenue

Viisi yhdistelmää tasapanostuksella.

Jaa artikkeli:

Vihjeet Ulkomaat