Luotetaan parempaan päivään

29.12.2018 - 9:48 | Ville Toivonen Vihjeet Suomi

Viimeksi Vermossa keulasta loistanut Sue's Photo hakee taas keulavoittoa. Kuva: Anu Leppänen

Jokimaan T76-kierroksen avainhevoseksi erottuu lähtönsä selvä suosikki, jonka suoritustaso heittelee arvaamattomasti.

1 Sue’s Photo (T76-2) on pelaajille erittäin hankala hevonen. Ruuna on parhaimmillaan todella hyvä, mutta se ei useinkaan tee monta huippusuoritusta putkeen. Viimeksi Vermossa Sue’s Photo leikitteli vastustajiensa kanssa keulasta, ja kun se on nyt varsin sopivassa seurassa ja loistavalla paikalla, se on todella lähellä koko matkan johtoa. Vaikka Sue’s Photoon liittyy selkeitä riskejäkin, se jää siedettävästi pelattuna rivin varmaksi.

13 Viktor Kärppä (T76-4) on ansaitusti rivin pelatuin hevonen. Kykyoriilla on takanaan kaksi starttia taukonsa jälkeen, ja sen suoritustason luulisi nousevan edelleen. Avausstartissaan Viktor Kärppä laukkasi alkuun, mutta Teivossa se teki vahvan kilometrin kirin ja nousi ykköseksi, kun loppusuoralla johtanut Hexan Voksu kadotti ravinsa ja laukkasi. Tehtävä on nyt otollinen, ja normaalioloissa Viktor Kärppä jyrää kärkeen.

Vuoden viimeinen T76-lähtö on hienotasoinen hopeadivisioona. 3 Shadow Of Brisbane on ollut kaiken aika hyvä, ja viimeksi se kamppaili mailillakin kärkisijoista, mutta sekosi laukalle juuri ennen maalia. Täysi matka on vauhtikestävälle ruunalle passeli, ja se on ansaitusti lähdön suosikki.

4 Everest de Ginai ei ole vielä voittanut Suomessa, mutta on esiintynyt vahvasti edukseen. Vermossa se näytti keulastsa pitkään voittajalta, ja sai puhtaat paperit, vaikka jäikin lopulta toiseksi. Starttiraketti suuntaa taas kohti keulapaikkaa, vaikka eturivissä on pari muutakin oikein kovaa avaajaa.

 

5, 8, 1, 7, 11 (2, 3)

1 Sue’s Photo (6, 8)

1, 14, 5, 12, 10, 7, 2 (9, 13)

13 Viktor Kärppä (4, 1)

10, 3, 8, 1, 2 (11, 6)

7, 10, 12 (2, 4)

3, 4 (2, 5)

52,50 euroa

Jaa artikkeli:

Vihjeet Suomi