Ruotsin jackpotin kalastukseen on syöttejä tarjolla

15.3.2019 - 16:15 | Riku Niittynen Vihjeet Ulkomaat

Mantorpin T75-jackpotkierroksen pankki tulee tämän miehen tallista, pitkästä aikaa! Stig Henry Johansson. Kuva: Ville Toivonen

Lauantain Ruotsin T75 pitää sisällään jackpotin: täysosumille on jaossa jopa neljä miljoonaa euroa.

Huomiselle on luvattu Mantorpiin plusasteita ja sateetonta, joten kaikki balanssit ovat ulottuvilla, ja varustesirkus pyörii taas täysillä. Näiden joukossa nähdään varmasti ratkaiseviakin parannuksia. Bonusrahaa seitsemän oikein -potissa on melkein 1,6 miljoonaa euroa.

Kierros on haastava, ja molemmissa varmoissa on nyt iso annos ideaa ja rohkeutta. Päätöskohteen Tobias Del Ronco on maistuva veto kierrokselle. Italialaisori oli makean näköinen tullessaan hänniltä lentämällä loppua viimeksi Solvallassa. Sillä oli pakitettu alussa ulkoradoilta viimeiseksi. Ori ei aivan ehtinyt ohi Actual Starista, mutta esitys oli jättiharppaus eteenpäin ensimmäisestä startista Stig H. Johanssonilta käsin. Love Youn poika oli väkivahva jo Italian kisoissaan, eikä se ole karsastanut kiertelyäkään saapasmaassa.

Entistä mielenkiintoisemmaksi Tobias Del Ronco muuttui, kun Sitg H. kommentoi sitä ATG:n lounaslähetyksessä. Ori on melkein pakko laittaa maltillisilla prosenteillaan (19 perjantai-iltapäivällä) varmaksi, joskin lukema varmasti nousee.

”Tobias lienee tuleva kultadivisioonahevonen”, Johansson lausui.

”Sille koitetaan jenkkikärryjä perään lauantaina. Ori avaisi lujaakin, mutta on eri asia kannattaako se, sillä tärkeää on saada hevonen pysymään rauhallisena. Mutta Erik Adielsson rattailla saa huolehtia tuosta, en ota siihen kantaa.”

Kultadivisioonassa (T75-3) starttaa jo Joakim Lövgrenin tallin Racing Mange, jolla voisi olla hyvin 42750 euroa enemmänkin tilillään, sillä ori oli ensimmäisenä maalissa Pariisin marraskuun startissaan, ja aika olisi ollut 12:n pintaan 2100 metrillä, mutta valjakko hylättiin. Syynä oli sisäkentän puolella käynti, ja hylkäys tuntui täältä Pohjoismaista katsoen rajulta, mutta lopputulos oli joka tapauksessa nolla euroa. Ori on treenannut Lövgrenillä työskentelevän suomalaishevosmiehen Timo Nymanin mukaan talven tosi hyvin, ja uusi kausi on mielenkiintoinen. Lähdössä on muitakin mielenkiintoisia, mutta huipulle asti tähtäävä Racing Mange on tauoltakin maltillisella osuudellaan (13% perjantaina – voitonmahdollisuus n. 25%) niin kiinnostava, että se paiskataan ideavarmaksi!

Ravinetin porukkasysteemi Mantorpin T75-jackpotiin:

2, 1, 7, 3 (9,11)

6, 8, 7, 12 (2,1)

5 Racing Mange (3,4)

10, 5, 1, 6 (9,8)

3, 1, 2, 10 (7,8)

14, 3, 8, 11, 15 (10,7)

5 Tobias Del Ronco (10,1)

1280 riviä – 64 euroa.

Avauskohteessa Harran Boko on ehkä suurin kyky, ja sen valmentaja Conrad Lugauer uskoo kommenteissaan kovasti menestykseen. Kuitenkin Harran on kuuma pakkaus, ja voltin kakkosrata ei ole paras paikka sellaiselle. Näin Katja Melkon tallin Herrera Boko parhaalta paikalta sekä juoksuradan vähän pelattu Hugo R.C. ainakin ovat tosi kiinnostavia. Hugo saattaisi esimerkiksi parantaakin kenkien riisumisesta, mutta se nähdään huomenna: riisutaanko ja auttako se? Sama pätee Herreraankin.

Kakkoskohteen Camana on ihmeen vähän arvostettu, mutta ehkä lukema (alustavat kuusi prosenttia) nousee? Tamma avaa luultavasti keulaan juoksuradaltaan – ainakin se on tehnyt niin aiemmin. Viimeksi se oli hieno taistellessaan johtavan rinnalta kakkoseksi, ja jos Camana pääsee keulaan, on takamatkalaisilla tulemista. Camana kilpailee vielä kotiradallaan, eli pitkää kuljetusta ei ainakaan tarvitse pelätä.

Viikon jättiyllätys voisi tulla Hopeadivisioonassa (T75-5). Mr Pellegrino on lähes pelaamaton, vaikka ruuna ensinnäkin on todennäköisin ensimmäinen keulan ottaja. Se on raketti auton takana ainakin hyvinä päivinään. Toisaalta ruuna on loistovireessäkin. Kaksi viime starttia ovat päättyneet ilman kiritilaa. Viimeksi Gävlessä lopetus oli alle kymppiä, mutta Mr Pellegrino pysyi liimattuna edellämenevän selkää. Lähdön voitti tämänkin suosikki Knifetown Winner. Nyt suosikin iso kysymys on, miten se pystyy alussa vastaamaan rakettien Mr Pellegrinon ja Västerbo Grosboisin alkuihin?

Ravinetin ideasysteemi Mantorpin T75-jackpotiin:

2, 1, 7, 3 (9,11)

6 Camana (8,7)

5 Racing Mange (3,4)

10, 5, 1, 6 (9,8)

3, 1, 2, 10 (7,8)

14, 3, 8, 11, 15 (10,7)

5 Tobias Del Ronco (10,1)

320 riviä – 16 euroa.

Tobias Del Ronco kelpaa myös Päivän Duon varmaksi (lähdöt 10 ja 11). Avauskohde on haastava tammalähtö, ja pankki tulee tarpeeseen!

Ravinetin Mantorpin Päivän Duon vihje:

Kohde 1: 14, 3, 8, 11, 15

Kohde 2: 5 Tobias Del Ronco

Viisi yhdistelmää.

Jaa artikkeli:

Vihjeet Ulkomaat