Toto75-vihje: Vermossa kolmen kakkosen varaan

1.3.2019 - 14:06 | Antti Pylkkänen Vihjeet Suomi

Juliette Lax on Ravinetin ja MT:n varma lauantain Vermon T75-kierroksella. Joukkue Juliette, Antti Teivainen kärryillä ja valmentaja Jussi Suominen ovat voittaneet Vermossa ennenkin, kuten kuvasta näkyy. Kuva: Anu Leppänen

Kevät kiiruhtaa pääkaupunkiseudulle. Vermon keskiviikon ravit jouduttiin perumaan rataolosuhteiden vuoksi, mutta saattaa olla, että lauantaina lasketaan kilpaa kesäisellä kaviouralla.

Varmoista on ensimmäisenä estradilla Juliette Lax. Tamma on voittanut kauden kaikki kolme kisaansa suvereenisti johtopaikalta. Sama lie kaiku kavioiden tälläkin kertaa.

Päivän päälähtö on lämminveritammojen Espoon Palkinto. Siinä suomalaisen raviurheilun superstara Ranch Kelly pistänee kilpasiskonsa ojennukseen.

Kolmas kannatinpalkki on viime lauantaina keulasta maalisuoralla kesken voittoväännön laukalle langennut Viktor Kärppä. Nyt haussa on hyvitys koko matkan johdolla.

Viktor Kärpän kovin vastus on tauolta tuleva Derby-sankari Herra Heinämies. Antti Ojanperä raportoi oriin talven sujuneen suunnitelmien mukaan.

”Hyvillä mielin tullaan starttiin. Todennäköisesti tarjoan selkäreissun. Viktor Kärpän takana olisi hyvä taivaltaa. Voitto olisi pieni yllätys, mutta ei mahdottomuus.”

Herra Heinämiehen jatkosuunnitelmat ovat sikäli selvät, että kuninkuuskisaan ei vielä tänä vuonna tähdätä.

Ojanperällä on tuttuun tapaan vankka edustus Kultadivisioonafinaalissa, joka ajetaan kierroksen päätöskohteena. Valmentaja kertoo, että asiat ovat kaikilla parhain päin, ja hän rankkaa trionsa järjestykseen: Regent Zet, Tir du Caux, Maffioso Face.

”Vaikka Regent Zet on profiloitunut jääkelien hevoseksi, ruuna menee myös keväisillä radoilla.”

Tallin päivän täydentää viidennen osalähdön Gute Band.

”Ruuna oli viimeksi kesy. Jos päästään vaihtamaan kesäkenkään, nostaa se Gute Bandin osakkeita tuntuvasti”, Ojanperä vihjaa.

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 2 Juliette Lax (6,8)

Lähtö 2: 2 Ranch Kelly (4,9)

Lähtö 3: 4,3,9,10 (5,12)

Lähtö 4: 7,9,12,6,1,4,5,8,2 (10,13)

Lähtö 5: 10,9,4,1,12 (5,3)

Lähtö 6: 2 Viktor Kärppä (1,9)

Lähtö 7: 6,4,5,7,1,3,2,10 (12,9)

1440 riviä x 0,05 euroa = 72 euroa

Toto75, lähtö 3: Lähes puolet kisoistaan voittanut Jepulis on tauolta haastavan paikan edessä.

Toto75, lähtö 1: Varmoista on ensimmäisenä estradilla Juliette Lax.

Toto75, lähtö 2: Espoon Palkinnossa suomalaisen raviurheilun superstara Ranch Kelly pistänee kilpasiskonsa ojennukseen.

Toto75, lähtö 6: Kolmas kannatinpalkki on viime lauantaina keulasta maalisuoralla kesken voittoväännön laukalle langennut Viktor Kärppä.

Toto75, lähtö 5: Luodinnopea Fika kuuluu nappipaikalta peleihin mukaan.

Toto75, lähtö 7: Talvispesialisti Regent Zet on löytänyt jälleen menoilon.

Jaa artikkeli:

Vihjeet Suomi