Kengättömyyskauden päätös ja kaksaribonuksia

Torstaina alkaa kenkäpakko, joten tänä iltana Vermossa päästellään viimeistään kertaa hetkeen avojaloin. Kierroksen suurimmat suosikit ovat kautensa päättävät Välähdys ja Callela Ladyboss. Kaksari-pelissä on tarjolla extrarahaa.

Jackpot-ilotulitus jatkuu – Widell lyö 86-alkutahdit

Viime viikko oli naapurimaan raveissa melkoista potti-ilotulitusta, ja tälle viikollekin saatiin jackpot keskiviikkoillan T86-peliin: täysosumalla voisi voittaa jopa 1,4 miljoonaa euroa.

Kaj Widell

Mika Forssin iltapäivä 75-Eskilstunassa?

Sunnuntaina Eskilstunassa jatketaan 75-karkeloita. Breeders Crownin finaalit luovat mielenkiintoiset puitteet, ja Ruotsissa tiuhaan reissaavalla Mika Forssilla on mielenkintoisia ajokkeja neljässä kohteessa.

Aripekka Pakkanen

Eskilstunassa kaikkien aikojen 75-potti

Ruotsin lauantain 75-megapotin tavoittelussa ovat hyvät neuvot tarpeen. Ravinetti luottaa vaikean kierroksen varmaksi Reijo Liljendahlin valmentaman Nadal Brolinen.

Eskilstuna

Seitsemäs putkeen haarukassa

Käpylä GP -kierros tarjoilee huipputason urheilua. Rivin suurin suosikki on avauskohteessa kilpaileva Baby Beyonce.

Heart Of Steel viitoittaa tien T86-jackpotiin?

Ruotsin pottia pukkaa! T86 tarjoaa keskiviikon myöhäisillassa taas mahdollisuuden jackpotiin: täysosumat jakavat tänään 1,2 miljoonan euron verran voittoja.

Kaj Widell

Vermossa luotetaan Masterstroke Ariaan

Toto65-vihjesysteemi on puntarissa heti kierroksen avauskohteessa.

Kansanvarmat kelpaavat Kouvolassa

Kouvolan T76-kierroksella ylimmälle voittoluokalle jaetaan 60 000 euroa extraa. Rivin suurimmat suosikit kelpaavat tällä kertaa vihjerivin varmoiksi.

Hirmupotti jaossa Rommen T75:ssä

Lauantaina jaetaan kova potti Ruotsissa, kun viime viikolla jäi 75:ssä rahaa jakamatta kahden voittoluokan verran sekä lauantaina että sunnuntaina. Täysosumapotissa on nyt peräti 6,5 miljoonaa euroa.

Heavy Sound

Vahvoja suosikkeja Vermon T65:ssä

Vermon T65-vihje tehdään tällä viikolla kahden suosikkivarman varaan.