Uskoa riittää edelleen

Mikkelin T75-kierroksen näkemyksellisempi varma löytyy tammavoltista, jossa luotetaan viimeksi epäonnistuneeseen luokkahevoseen.

Mestari palaa Vermoon

Ranch Kelly juoksee Suomen pääradalla ensimmäisen kerran sitten syyskuisen Suomen Mestaruuden. Tammalähdössä varmistuksille ei ole aihetta.

Suomalaisvalmentaja peukuttaa V86-idealle: ”Pistä varmaksi vaan”

Titan Journeyn peliprosentit ovat olleet pilvissä koko talven, mutta viimekertaisen floppistartin jälkeen sitä pääsee pelaamaan tällä kertaa kakkossuosikkina. Jägersron suurimmat…

Marko Korpi

Superlauantaihin kahdella suosikkivarmalla

T75-kierros on historiallinen, sillä ohjelmassa on ensimmäinen kahdella eri radalla ajettava Superlauantai. Peliaika päättyy noin kello 19, ja ylimmälle voittoluokalle jaetaan 500 000 euron jackpot.

Roberto Diver

Ideavarmoilla ison kalan pyyntiin Ruotsissa

Axevallassa ravattava Ruotsin T75-kierros vaikuttaa paperilla vaikeimmalta aikoihin.

Axevalla

Korvet vauhdissa Solvallan T86-kohteissa

Keskiviikon T86 on tällä viikolla suomalaisittain kiinnostava. Kumman valmennettavat ottavat Solvallan kohteista enemmän voittoja, Marko Korven vai Hannu Korven? Marko…

Hannu Korpi

Avauskohteessa iskun paikka

Vihjerivissä on paljon pelissä heti avauskohteessa, kun alustavien prosenttien perusteella kakkossuosikiksi jäämässä oleva 3 I’m Just A Sund rastataan rivin varmaksi.

Ravivihjeet

Tutulla reseptillä

Oulun T75-kierroksen todennäköisin voittaja on kultadivisioonassa keulaan pyrkivä Regent Zet. Suomenhevosten ykkössarjassa seurataan suurella mielenkiinnolla Tähen Toivomusta.

Suomalaisvihjeet kullan arvoisia Ruotsin T75:ssä

Lauantaisin Pohjoismaiden isot rahat raviurheilussa – niin pelissä kuin ravikilpailuissakin – ovat jaossa Ruotsin T75:ssä. Tänä lauantaina parhaat Ruotsin tipsit tulevat Lahden seudulta.

Risto Airaksinen

Ferrari auttaa liikkeelle T86-potin haussa

Keskiviikon myöhäisillan herkkuna on tällä kertaa jopa 2,3 miljoonan euron täysosumapotti T86-pelissä.

Conrad Lugauer