Bergsåkerissa liian helppoa?

Ruotsin 75:ssä riittää yleensä haastetta, mutta lauantain jackpot-kierroksella pelaajien tehtävä näyttää normaalia helpommalta. Megasuosikit Månprinsen A.M. ja Zenit Brick tuntuvat ilman epäonnea vaikeasti nujerrettavilta. 

Bergsåker

Noin sadantonnin 76-jackpot Oulussa

Oulun 76-peliä höystää 99 128,37 euron jackpot. Ravinetin vihjeen varmat löytyvät molempien rotujen ykkössarjoista, ja erityisesti lämminveristen puolella varmayritys on jäämässä yllättävän maltillisesti pelatuksi.

Starttiraketit luottorasteina

Vermon T65-kierroksella luotetaan kahteen potentiaaliseen keulavoittajaan.

Suomalaistaustainen 86-pankki debytoi uusista käsistä

Keskiviikon 86-kierros juostaan Åbyssa ja Solvallassa. Illan mielenkiintoisin seurattava on suomalaisomistuksessa oleva Short In Cash, joka tekee debyyttinsä Björn Goopilta ja on ilman harha-askeleita lähellä voittoa.

Ruotsin T86-vihjeet

Niemisen tallista potintekijät 76-jackpotiin?

Kolmivuotiaiden Kasvattajakruunu-finaalit ja 60 000 euron T76-jackpot kruunaavat Seinäjoen tasokkaan päivän. Toiseen suurista finaaleista otetaan pelillistä kantaa, ja yllättäjäosastolla on edustettuna erityisesti Markku Niemisen valmennettavat.

Miten kengät vaikuttavat 75-jackpotin ratkaisuihin?

Ruotsissa alkaa kenkäpakon aika samana päivänä, jolloin ratkaistaan taas yksi jackpot lauantain iloksi. Jägersron kierros on muutenkin kiintoisa, kuten tavallista.

Peter Ingves

Hexan Voksu hirmukierroksen luottohevosena

Vermon T65-potissa on Suomen oloihin messevä lähes 180 000 euron jackpot. Kierroksen luottorasti on kakkoskohteen Hexan Voksu.

Man At Work töihin T86:ssa

Ruotsin Xpress-ravien eli pikatahtiin kahdella radalla ajettavan profiilipelin T86:n kierros on tänään suomalaisittain poikkeuksellisen kiinnostava.

Jorma Kontio

Vihdoin Nadalin vuoro?

Elitloppet-kolmonen Nadal Broline ei ole useista huippujuoksuista huolimatta onnistunut voittamaan toukokuun jälkeen. Lauantaina Solvallan kultadivisioonafinaalissa voisi vihdoin olla täysosuman vuoro.

Mika Forss

Konkarin ja keltanokan varaan

Metsämäen T76-varmoissa luotetaan vankkaan kokemukseen ja nuoruuden intoon.